"Ponosan sam što sam ovde s princezom Šarlin i što danas pokrećemo ovu predivnu avanturu", izjavio je princ Albert na otvaranju TV Monako.

Pojavu "najtužnije princeze na svetu" propratilo je mnoštvo tekstova u medijima, budući da se već neko vreme šuška kako je Šarlin napustila kneževinu i otišla u Švajcarsku.

Dok je princ pričao o važnosti nove televizije, kako za stanovnike Monaka tako i za brojne posetioce rivijere, princeza je bila vidno uzdržana. Došla je jednostavno, ali elegantno obučena, a konačno je prestala i da eksperimentiše sa frizurom. Međutim, po mišljenju gledalaca ovog priloga, Šarlin se čudno smeškala, lomila prste i kao da je, u jednom trenutku, "progutala knedlu".

Njeno ponašanje je mnogima bilo čudno, a jedva je progovorila jednu jedinu rečenicu. "Čestitam i sve najbolje u budućnosti", kazala je princeza, mešajući francuski i engleski.

Podsetimo, za nju se ranije pisalo kako je preživela tešku infekciju zbog koje mesecima nije mogla da se vrati iz posete rodnoj Južne Afrike u Monako, a zatim bila smeštena u nekoj instituciji odvojeno od porodice.

Zovu je "najtužnijom princezom na svetu" budući da se čak ni na svom venčanju nije nasmejala. Uzrok njene nesreće je, navodno, život princa od Monaka pre braka koji ima dvoje vanbračne dece. Više Šarlininih slika pogledajte u galeriji!

Profimedia Uvek privlači pažnju svojim izgledom!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani Kurir televizija