Za nekoliko nedelja, princeza Šarlin od Monaka otići će u Južnu Afriku po prvi put nakon svog boravka tamo 2021. godine. Povod je svečanost koju organizuje njena fondacija, ali se svi sećaju koliko drame je doneo njen put pre dve godine.

Tada je dobila tešku infekciju uha, a zbog prethodnih stomatoloških intervencija, njeno stanje je bilo izuzetno komplikovano. Bilo joj je zabranjeno i da leti avionom, pa je mesecima ostala daleko od kuće i dece.

Dugo po povratku u Monako bila je hospitalizovana pa su jedini kontakt s javnošću  bile slike koje je ponekad objavljivala na Instagramu. Utoliko je veći šok što je Šarlin sad odlučila da taj profil deaktivira.

Najmodernije pantalone za jesen
Profimedia 

Mnogi se pitaju da li to ima neke veze sa ponovnim napisima o vanbračnom sinu njenog muža, princa Alberta. Podsetimo, mladi Aleksandar Grimaldi je nedavno dao intervju u kojem je naglasio koliko su uvredljivi i netačni tekstovi u kojem ga nazivaju "nezakonitim detetom".

"Ta reč je uvredljiva! Nadam se da niko ne veruje u laži koje se prenose preko interneta", kazao je dvadesetogodišnji mladić. "Mene je otac dobrovoljno priznao i to kad sam bio beba."

Njegova majka Nikol Kosta je objavila i nove slike sina i njegovog oca. Za rođendanskom trpezom postavljenom na otvorenom, uživali su ne samo Albert od Monaka i njegov sin, već i Aleksandrova polusestra Jasmin Grejs Garibaldi. Jasmin je ćerka druge Albertove devojke, Tamare Rotolo.

Na proslavi nisu bili ni princeza Šarlin ni njena i Albertova deca, osmogodišnji blizanci Žak i Gabrijela. Nikol Kosta je odavno ocrnila Šarlin u medijima, predstavljajući je kao "zlu maćehu" koja se trudi da njenom sinu zagorča život s ocem.

Štaviše, dok je Šarlin odsustvovala sa dvora, Nikol je izjavljivala je kako bi se vrlo rado prihvatila bilo kakvih dužnosti kojima bi mogla da pomogne kneževskoj palati. Drugim rečima, kao da se pomalo nudila za princezu, umesto one koja nije u stanju da ove dužnosti obavlja.

Dok se mnogi pitaju da li su sve ove turbulencije nagnale Šarlin da zatvori svoj Instagram profil, drugi kažu da Nikol neće daleko odmaći u pokušajima. Na put u Južnu Afriku, princeza ne ide ovog puta sama, već će je pratiti i princ. Da li će Aleksandrova mama i ovo pokušati da iskoristi? Šta vi kažete, kako princeza Šarlin treba da se postavi u ovoj situaciji?

Ne propustite da pogledate i njene slike u galeriji!

Tekst. Lepa&Srećna