Makedonski kantautor i bivši gitarista benda "Leb i sol" Vlatko Stefanovski retko govori o privatnom životu. Imao je stabilan brak dug tri decenije sa Gordanom koji je okončan njenom smrću.

"Ljubav... Pa bilo je i promašaja i finih veza. I razočarenja i zvezdanih trenutka sa određenim devojkama, ovde u Skoplju, iz moje gimnazije. Ali imao sam poprilično stabilan brak. Živeo sam više od 30 godina s jednom osobom koja je, nažalost, otišla pre vremena. Gordana Milić Stefanovski.

Nažalost, imao sam težak period tokom poslednjih godina... Nakon supruge otišao je i moj brat, i to vrlo brzo. Godinu za godinom. I stvarno više nisam mogao da podnesem sve to što mi se dešavalo. Bilo je previše. Nisam bio spreman za toliko bola za kratko vreme. Stvarno sam užasno težak period preživeo. Ne mogu o tome ništa više da pričam. Sorry", rekao je Vlatko koji je bez roditelja ostao rano.

"Već dugo godina nedostaju mi roditelji. Poprilično mlad sam ih izgubio. Oca kad sam imao 24 godine, a majku kad sam imao 27. Dok imate roditelje, imate „bekap“ za sve, i finansijski, i emocionalni, i svaki drugi. Posle ste na vetrometini, pa šta vam život donese. Ali ne možeš protiv sudbine. To su stvari koje ne kontrolišeš", rekao je muzičar za "Kurir" i istakao da ništa ne treba odlagati.

"Pravih se reći uvek kasno setim, kao i onoga što bih uradio. Zato kad nešto nađeš - zgrabi! Nemoj ostavljati za sutra. To mi se pokazalo kao ispravno sto puta. Na primer, jedanput sam noću stigao u Njujork i video sjajnu gitaru u jednoj prodavnici. Kažem, pa neću valjda prvi dan da kupujem gitaru?! I ostavim to za sutra. Sutradan je nije bilo, neko je bio brži i kupio je. I onda uvek uradiš kompromis koji nije dobar. To važi i za ljude, i za kuće, prijateljstva. Kad nađeš pravog prijatelja, zgrabi ga i čuvaj. Kad nađeš pravu devojku, zgrabi je i čuvaj je", rekao je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Vlatko Stefanovski prisetio se vremena sa Đuričićem Kurir televizija