Ekstra Nena (62)  jednom je stala na "ludi kamen" i to nakon samo osam dana veze. Izabranik njenog srca bio je  Miroljub Jevtić, koji je tada bio na funkciji zamenika direktora "Železnica Srbije". Iako je Ekstra Nena verovala da je u Miroljubu pronašla muškarca za ceo život, njihov brak je doživeo krah manje od godinu dana nakon venčanja.

"Brak je dvosmerna ulica, onda se lepo i kulturno dogovoriš ako može, ako ne – onda imaš advokata. Ja nisam prosečna srpska žena koja trpi 24 godine, izrodi decu, pa se razvede. Ovde ljudi primitivno razmišljaju. Žene radije trpe nego da se razvedu i imaju svoj život", rekla je pevačica i posavetovala devojke da se udaju.

"Ja kada sam se udala, svi su me zvali kao da sam sagradila Ajfelov toranj, a ja sam se samo udala, a pre toga sam osvojila 24 nagrade na muzičkim festivalima. Čovek nije bio iz javnog sveta, ali nema veze, ja sam bila srećna. Savetujem devojke da se udaju, to je posebna čar i deo život, ali kada sam videla da naša razmišljanja idu u suprotnom pravcu, da zauzimate mesto nekome ko će biti srećan, lepo smo završili priču i idemo dalje, to je mnogo bolje nego da imate sumnje – to je glupo“, rekla je Neda

"Pravi muškarac koji je ostvario sebe u nekom pogledu biznisa nema predrasude, a onaj ko sebe nije ostvario, može da optuži drugu stranu za nešto što ne postoji, a čim u takvom odnosu imate sumnju, to je katastrofa, to je crv. Čim krene crv da ide po jabuci, ona je već trula, a ja sam uvek govorila, meni kum kaže da sam zahtevna, a ja kažem ne. Ako osetim tu vibraciju to je to, a ako neko nije zadovoljan svojim životom, pa ima sumnju, on će da sumnja u svakoga. Kažu mi da ne volim brak, nije istina, ja obožavam brak, uživala sam dok je trajalo. Ja sam skoro rekla da jedva čekam da se udam, oni su se kidali od smeha“, rekla Ekstra Nena za Novu.rs i otkrila da je kao mlada imala priliku da bude majka.

"Ja sam mlada možda imala prilike, ali bilo je nekih nesrećnih slučajeva koji su doveli do toga da se ne ostvarim. Ali, vidim da kako sam se posvetila ovoj deci sa kojom radim, da sam ja njima i majka i otac i tetka, a i uostalom puni su kontejneri beba, važno je ko te gaji. Da ja imam neku finansijsku situaciju, ja bih usvojila nekoliko, ali ovako kad brinem o svom budžetu ne mogu tako rizično da radim te stvari, inače važno je ko gaji dete. Sreća je kada možeš i da rodiš i da gajiš i to sa voljenom osobom. Zato vi koji sve to imate morate da budete srećni i kada nešto ima i nema – znajte da je sreća na vašoj strani“, rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir