Pevač Darko Lazić juče se oženio svojom izabranicom Katarinom, a venčanju su prisustvovale i njegova bivša supruga, pevačica i voditeljka Ana Sević, kao i njihova zajednička naslednica Lorena. I dok je ćerkica od početka slavlja bila sa tatom, Ana je sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem stigla nešto kasnije.

Iako su godinama vodili sudsku borbu oko neisplaćenih alimentacija, Ana i Darko nesuglasice su ostavili u prošlosti i sada su u odličnim odnosima.

Ana Sević na svadbi Darka Lazića
Kurir / Petar Aleksić 

"Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji, i možda je bolje bilo da je tako ostalo. Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno super. Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre", rekla je Ana za "Kurir".

Darku Laziću ovo je drugi brak, a nakon razvoda od Ane je sa bivšom verenicom Marinom Gagić dobio sina Alekseja, ali pred oltar nisu otišli. Marina se juče oglasila i poručila da su ona i Aleksej na putu i da neće prisustvovati Lazićevom i Katarininom venčanju, te da je Darko, kako je rekla, sina na svadbu pozvao dan ranije.

darko lazic katarina svadba crkva 3.jpg
Kurir / Petar Aleksić 

Ana Sević je posle kraha braka sa pevačem sreću pronašla pored Daniela Nedeljkovića sa kojim je dobila još dvoje dece, ćerku Senu i sina Simeona.

Fotografije sa svadbe Darka i Katarine pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Petar Aleksić Veliko veselje, pozvano pola estrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Sević - volela bih da se poslednji put okupljamo ovim povodom kad je Darko u pitanju Kurir