Saša Popović letuje u Opatiji, gde Suzana i on imaju kuću i uživaju u mirnom godišnjem odmoru. Međutim, i tamo su uspeli da ga "uhvate na prepad", pa je njegova slika osvanula na Instagramu.

Slučaj je hteo da se kreativni direktor Granda sretne sa Marinom Gradić, nekadašnjom učesnicom takmičenja "Nikad nije kasno".

Marina je iskoristila priliku da se fotografiše sa Sašom, ali je opis uz sliku otkrio da njeno poznanstvo s Popovićem datira od mnogo ranije.

sasa popovic i marina gradic-min.jpg
Instagram / marina_gradic 

"Susret stare garde Lira Čakovec", napisala je Marina koja je ove godine proslavila 60. rođendan. Podsetimo, prvi Sašin bend se zvao "Lira", a ime je promenio na nagovor tadašnjeg menadžera Rake Đokića. 

Prema navodima medija, Marinin tekst je prvobitno bio malo duži: "I onda slučajno u Opatiji, nakon podnevnog dobrog bureka, nabasah na starog druga iz Lire Čakovec. Nakon 30 godina, šta reći", napisala je Marina u opisu fotografije sa Sašom. Verovatno je odlučila da ga kasnije malo skrati.

Ona je inače učestvovala u emisiji "Nikad nije kasno" 2016. godine i ostavila odličan utisak na publiku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Saša Popović na finalu Zvezda Granda Kurir

Tekst: Lepa&Srećna