Verovala je da ima nade sve dok čovek diše. Nije želela da misli drugačije. I danas, Jugoslava objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu i ne propušta da poželi srećan rođendan svom pokojnom suprugu, uz obaveznu posvetu: "Gde god da si".

Glumicu  Jugoslava Drašković gledaoci pamte po ulozi u seriji "Srećni ljudi". Preuzela je rolu Đine koju je prethodno igrala Dubravka Mijatović i svima ostala u uspomeni po zadirkivanju Milenka Zablaćanskog koji joj je govorio: "Džurdžina džavolčiču".

Nedavno se vratila na TV scenu ulogom u seriji "Igra sudbine", a gledaoci se slažu da izgleda lepše nego ikad. Na Instagramu, opet dominiraju njene slike sa pokojnim suprugom.

Zorana Cvetanovića je upoznala baš kad je dobila ulogu Đine. "Osim u roditeljskom domu, koji sam u jednom trenutku napustila, nisam znala šta znači zajedništvo i pripadnost dok nisam upoznala Zorana", ispričala je jednom prilikom.

"Kada je prvi put rekao ‘mi’, potpuno me je zatekao. Trebalo mi je dosta vremena da se naviknem na to ‘mi’, ali kad sam se navikla, više se nismo razdvojili", seća se glumica.

Zajedno su osnovali i vodili produkcijsku kuću, dobili ćerku Mašu, bili nerazdvojni. A onda se javio uporan kašalj zbog kojeg je producent otišao na pregled. Lekari su otkrili karcinom pluća, a žena i on su samo nastavili da rade još više.

"Tih godinu i po, koliko je sve trajalo, radila sam bez stajanja, gurala napred njega, sebe, druge. Verovala sam da ćemo sve pregrmeti", priča glumica.

Tragedija nije mogla da se izbegne. Zoran joj je samo jednom rekao: "Kako ćete vi posle?" Preminuo je 2019. godine, a supruga s nežnošću čuva uspomenu na njega. Pogledajte još Jugoslavinih slika u galeriji!

Instagram / dzupica Glumica neguje uspomenu na pokojnog supruga i nastavlja njegovo delo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE Kurir televizija