Glumica Mirka Vasiljević kao tinejdžerka je otpočela glumačku karijeru, a potom se mlada ostvarila i kao majka - sa 21 godinom rodila je prvo dete. Sa fudbalerom Vujadinom Savićem danas ima četvoro naslednika, a uz to niže i uspehe na poslovnom planu. Balans, međutim, nije uvek lak. 

"Ja kada snimam seriju ili film, ja radim 6 dana u nedelji i snimanje mi je po ugovoru 12 sati, a jedan dan u nedelji mi je slobodan. Znači koliko sam ja vremena odsutna od kuće... i da li meni ta deca nedostaju.I nedostaje da imam fizički kontakt sa njima. A onda, kad imate slobodan dan, onda vas sačekaju neke životne stvari, kao što su nabavka, da se provere neke kućne stvari, da se poplaćaju računi, ne mogu sve drugi ljudi da vam urade, mogu da vam pripomognu, ali ne mogu da urade neke vaše lične obaveze. A gde su vaše lične potrebe, da se vidim sa prijateljima, da čitam, da ćutim, da imam vreme za sebe", ispričala je glumica u podkastu "Mamazjanija".

Mirka Vasiljević o vaspitanju naslednika
Youtube/Printscreen/Pink.rs 

Mirka i Vujadin najmlađe dete, naslednicu Aniku, dobili su u oktobru 2021. godine, a glumica je nedavno otkrila da bi volela da ima još dece. 

"Hoću još dvoje dece! Svako naše dete se rađalo u momentu kada smo to želeli. Taman kad smo pomislili da nam je troje dovoljno, zafalio nam je bebeći miris i rodila nam se Anika! Deca su dar od Boga, naša najveća sreća i bogatstvo. Vreme će pokazati koliko ćemo još dece imati, zato ne znam tačno da kažem datum kad ću opet roditi", rekla je tom prilikom Mirka za "Informer".

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Mirka Vujadina Savića ubila u pojam Kurir