Način na koji uređujemo predsoblja, trpezarije, kancelarije treba da oslikava naš ukus i životni stil, a pevačica Vanesa Šokčić pretrpela je u tom smislu ozbiljnu promenu. Tokom odrastanja tvrdila je da je stilski nameštaj "starudija" i nije se slagala sa roditeljima koji su ga obožavali.

"Otac i majka su uvek voleli stilski nameštaj a kad sam bila mala to su za mene bile starudije pitala sam se 'ko zna ko je tu spavao'. Ali naravno sve se u životu uči i onda shvatite da to ima pravu vrednost", otkrila je Vanesa svojevremeno u emisiji “Na večeri kod“ i dodala da je danas toliko strastvena po pitanju nameštaja da nekad ne bira ni vreme ni mesto.

Od oca je nasledila i karakterističnu boju glasa, a tokom godina joj se i taj ukus promenio

"Za mene su narodnjici bili 'ne nikako'. Rekli su mi da probam i da naučim samo tri pesme, i tako sam ja počela. Osladilo mi se pa je došla prva plata od mog šefa, tj tate i kad sam dobila prvu platu nisam imala vremena za Akademiju jer sam morala da skidam nove pesme za nastupe", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

VANESA ŠOKČIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE ZAJEDNIČKO SA DAMIROM: Usledio niz komplimenata mladom učesniku Kurir televizija