Pevačica Goca Tržan često ističe da je uz supruga Rašu Novakovića spoznala šta je prava ljubav. Jedno uz drugo kroz život koračaju punih 12 godina, od toga osam kao bračni saputnici

Na negativne komentare ne reaguju, a Goca ističe da živi u "balonu od sapunice".

"Ma mene to ne pogađa, Više me pogađa tuđa nesreća, bol, te neke jezive priče kojih su prepune novine i portali… Ja to stvarno ne mogu da čitam i mrači me to, tako da ja imam neki svoj balon od sapunice u kojem živim, imam svoje okruženje koje mi prija i to je to", istakla je Goca za Grand priznajući da joj je Raša uvek bio velika podrška kada je pogode pogrdni naslovi koji se tiču njenog života.

"Svakog meseca ima po jedan takav naslov, znaš kako kažu, PMS nemate prijatelje… Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo, srećom ja imam muža koji zna sa time da se nosi, pa onda je u fazonu „dobro je brko iskuliraj, biće sve okej“. Kad sam u PMS-u onda me zove brka, ne znam iz kog razloga. Kaže da tad izgledam kao mali brkati čovek, inače nemam brkove, ali kaže da mi tada porastu dugi brci kao čika iz Zagora", rekla je sa osmehom pevačica koja važi za osobu koja nema dlaku na jeziku.

"Ja ne volim da živim u strahu, ne volim strah, to je jedno jezivo osećanje! Za mene je strah užasan i tada ljudi rade najveće gluposti, što bi rekli u strahu su velike oči. Ne volim da se bojim i jednostavno ignorišem strah- poručila je pevačica nedavno.

Još fotografija Goce i Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan, K1 Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BATICE, OBUKLA SAM GAĆE!" Goca Tržan isprozivala kamermana u emisiji, pa mu poslala dvosmislenu poruku: JE LI, HOĆEŠ POSLE DA..." Kurir televiz