Ivana Panzalović je preživela pravu dramu kad je 2017. godine kada joj je verenik pucao u glavu. Glumica koju publika pamti po ulozi u seriji "Kursadžije" imala je sreće - metak prošao pored samog čela.

U šoku i strahu, sklupčala se na podu i pravila mrtva, pa je Srđan Cvetanović, s kojim je godinama živela zajedno, odustao od daljeg napada i izvršio samoubistvo. Događaj je ostavio duboki trag na Ivani, a sada je stigla još jedna vest o dramatičnim dešavanjima u njenoj porodici.

Posle ovog stravičnog događaja Ivana se dugo nije pojavljivala u javnosti. Međutim težak period je ostavila iza sebe, pa trenutno uživa sa prijateljima na moru.

Glumica o događaju koji joj je na neki način obeležio život nerado govori.

"Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, fokusirana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost", rekla je Ivana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna