Danijela Vranić važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi. "Kraljica splavova" se u jeku popularnosti povula iz javnosti, a pisalo se da je imala i problem sa finansijama, zbog čega je navodno morala da proda stan.

Međutim, ona sada otkriva da je to učinila još pre pet godina.

"Stan u kojem sam živela pored beogradske Arene prodala sam još pre pet godina. Kupila sam nekretninu u centru grada i tu se sada krijem od medija. Pisalo se da sam se vratila da živim kod roditelja u Valjevo, ali to nije tačno", kaže Vranićeva i dodala da planira povratak na estradu.

"Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali biće uskoro. Jelena Trifunović mi je uradila pravi hit, vratiću se u velikom stilu!", rekla je za "Informer" Danijela, koja je razočarana u kolege i prijatelje, o čemu je ranije pričala:

"Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo", rekla je Danijela jednom prilikom.

Nagađalo se da se Danijela povukla iz javnosti jer je bila razočarana u ljubav. Tadašnji emotivni partner Aca Lukas ostavio zbog Sonje, sa kojom se kasnije i oženio.

"Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje", naveo je Lukas u knjizi "Ovo sam ja", a onda otkrio da je Sonja, koju je kasnije i oženio, bila razlog njihovog raskida. Danijela Vranić uhvatila ih je na delu, kako se strasno ljube.

"Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila. U Beograd sam se vratio sa Sonjom, krvavo zaljubljen", piše u Lukasovoj knjizi.

Komšinica nekadašnje kraljice spalova potvrdila je da joj je rastanak sa Lukasom jako teško pao.

"Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je volela. Teško je podnela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije prebolela. Tada se ulenjila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti", ispričala je za medije Danijelina prijateljica. 

Danijeli Vranić oduzeli stan
ATA / Antonio Ahel 

Međutim, pevačica je u jeku karijere, kada je nastupala širom Evrope i regiona, sebe obezbedila sa još jednim stanom koji se nalazio na Novom Beogradu. Ekipa Kurira došla je do saznanja da joj je upravo ta nekretnina nedavno oduzeta zbog neisplaćenih rata za kredit.

"Danijela je, nakon što je završila sa muzičkom karijerom, imala ušteđevinu, od koje je nekoliko meseci živela. Kad je napustila Beograd, otišla je kod svojih roditelja, a rate kredita nije plaćala. Probala je da izda taj stan kako bi imala za rate jer se radi o kreditu u švajcarcima, međutim, trebalo joj je novca i za život. Dugo se borila, a onda nije mogla više i taj stan su joj oduzeli", govori izvor Kurir i dodaje:

"Pevačici nije bilo svejedno, ali nije imala drugog izbora. Pokušavala je da nađe izlaz iz ove situacije, međutim, s obzirom na to da se povukla sa scene, nije htela da traži pomoć od ljudi koje je poznavala odranije, da ne bi ova priča došla do medija, pa se od tog stana oprostila. Nakon što je izgubila stan, čak se i šalila na svoj račun, pa je pričala: 'E, sad mi ništa više nije ostalo od pevačke karijere'. Danas ne znam gde je ona, ali sam čuo ono što i svi, da je u nekom selu blizu Valjeva i da ne planira da se vrati na muzičku scenu", rekao je naš izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ksenija Aca Lukas  tiktok/xeniapajcin.star