Mia Borisavljević važi za jednu od najangažovanijih pevačica na javnoj sceni koja je podjednako uspešna u muzici, ali i svom privatnom biznisu koji je svojevremeno započela sa suprugom Bojanom.

"Dobra organizacija u životu je pola uspeha, ja sam recimo odrasla sa bakom koja je bukvalno bila vojnik. Nisam mogla da zamislim da ne ustanem ujutru da ne namestim krevet, ne uradim domaći i ne izvedem pse. Imala sam disciplinu po satnici od ujutru do uveče i to je nešto što je meni pomoglo da uvek imam organizaciju i u glavi i u praksi. Samo sa takvim stavom može kroz život da se postigne mnogo toga", rekla je pevačica, te dodala da ne bi sve bilo tako bajno da nema podršku porodice, posebno supruga.

Mia je Bojana upoznala kada je tražila muškog pevača koji će nastupati sa njom. U to vreme, njeno ime je već bilo dobro poznato javnosti, dok se Bojan tada pojavio u takmičenju "Zvezde Granda" i tek je počinjao da gradi karijeru.

"Upoznali smo se na mom nastupu. Preko kolega sam došla do preporuke da ga pozovem na razgovor, da vidimo da li možemo da sarađujemo", ispričala je ranije Mia za medije.

Saradnju su uspešno otpočeli, a ubrzo su planule i varnice i među njima se rodila ljubav. Međutim, vezu dugo nisu želeli da potvrde, a razlog je, kako je pevačica kasnije ispričala, bio posao.

Tek kada je Mia ostala trudna sa njihovom prvom ćerkom Emom, odlučili su da priznaju da su zajedno.

"Plašili smo se zbog posla, tako da smo to krili jako, jako dugo, ali kada se desila trudnoća odlučili smo da priznamo", rekla je svojevremeno pevačica.

Stariju ćerku Emu dobili su 2018. godine, a 2021. njihova porodica je uvećana za još jednog člana - mlađu naslednicu Teu.

Još fotografija Mie Borisavljević i Bojana Grujića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miaborisavljevic Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

"KAD NE DAM CELU SEBE NERVIRAM" SE! Mia Borisavljević o tome zašto pazuira sa muzikom POSVETILA SE DRUGOM POSLU Kurir televizia