Itan Hok i Uma Turman su imali, reklo bi se, sve - uspešnu karijeru, srećan brak, decu. Bili su pravi "moćni par" devedesetih godina prošlog veka, a čuvenim filmom "Petparačke priče" ostavili su neizbrisiv trag u istoriji filma.

Međutim, njihov bračni život je bio uništen kad je Uma, navodno, uhvatila glumca u prevari.

Kriva za to je, priča se, bila Rajan Šohju, koja je čuvala dvoje dece slavnog para. Itan je priče o preljubi sa dadiljom odlučno poricao, ali činjenica da je oženio ovu simpatičnu plavušu samo nekoliko godina kasnije nije baš išla u prilog njegovoj priči.

itan hok 0776912279-min.jpg
Profimedia 

"Moj brak sa Umom Turman se raspao zbog raznih pritisaka, ali nijedan od njih nije imao veze sa Rajan", ispričao je Itan u jednom intervjuu. "Tačno je da nam je ona čuvala decu, ali ja sam je upoznao preko svog literarnog agenta i među nama tada nije bilo nikakvih `skandaloznih` misli ili postupaka."

Rajan je vratila na fakultet da završi studije, a ponovo su se sreli "slučajno u parku". "Znam da mnogi zamišljaju neku filmsku ljubavnu avanturu, ali nas dvoje smo se zaljubili mnogo vremena nakon što je Rajan radila kod mene", tvrdi glumac.

itan hok 0776804754-min.jpg
Profimedia 

"Mi smo odrasli u istom gradu, veoma smo kompatibilni", srećan je Itan. Oženio se 2008. godine i sa Rajan ima dve ćerke.

"Ona je jedna razumna, razborita žena i mislim da je to dobro za poluludaka kao što sam ja", tvrdi glumac. "Kroz krah mog prvog braka, naučio sam mnogo o sebi. A dok čovek ne upozna sebe, ne ume ni da deli svoj život s nekim drugim."

itan hok 0776562335-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO Instagram