Milić Vukašinović se, od početka meseca, bori sa ozbiljnim zdrastvenim tegobama. Roker je dobio aneurizmu leve noge pa je operisan, a intervencija je trajala četiri i po sata.

Kako je pevač rekao za "Kurir", rana je bila "stravično duboka", jer je aneurizma bila uvećana pet puta. Ugrađen je veštački krvni sud, a Vukašinović je redovno odlazio na previjanja. Već tada je rekao da će biti potrebno bar dva meseca za oporavak.

Međutim, uz jake bolove, pojavile su se i nove tegobe, ovog puta s disanjem. "Osećao sam se kao pred smrt", kazao je Milić. On je zadržan na Urgentnom centru gde dobija kiseonik, a njegova žena Suzana je uputila molbu za pomoć preko društvenih mreža.

milic vukasinovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Rokeru je potrebna pojačana medicinska pažnja, a Suzana kaže da je u poslednji čas izbegao amputaciju noge. 

"Trpeo je jake bolove i mislio je da će to proći samo od sebe. Ja sam insistirala da on uradi kolor dopler što je on i uradio i tada mu je ustanovljena aneurizma koja je mogla da eksplodira svakog trenutka. Da se to desilo, znate kakav bi bio ishod. Leva noga ga je bolela od kolena prema članku", kazala je supruga. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"MISLIO SAM DA JE MASNO TKIVO, DA JE PUKLO UMRO BI ZA 2 MINUTA!" Jeziva ispovest Milića Vukašinovića: HTELI SU DA MI ODREŽU NOGU Kurir televizija