Bivši bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović krajem jula imao je ozbiljne zdravstvene probleme. Trpeo je bolove 24 sata zbog čega je završio u Urgentnom centru.

"Kako je noga počela da me boli, onda sam počeo da razmišljam šta je razlog. Znao sam da su to sigurno krvni sudovi u nogama. Na butini sam imao neku izraslinu za koju sam ja odlučio da je masno tkivo. Suzana, moja supruga je govorila da vidim šta je to, međutim, ja sam joj govorio nemoj da se brukam kada je masno tkivo. E onda kada smo otišli kod lekara i kada sam mu pokazao moje 'masno tkivo', on se zaprepastio. Rekao je da je to aneurizma uvećana pet puta i ako pukne za dva minuta si mrtav. Poslao me je u Urgentni centar da probaju da reše tu arteriju", rekao je Milić Vukašinović u emisiji Puls Srbije na Kurir TV.

"Otišao sam tamo i posle skenera su znali sve gde je i šta je. Mada su otkrili da i na drugoj nozi imam 4 aneurizme koje nisu toliko uvećane. Tu operaciju čekam kada mi se druga noga smiri. Inače ovakve slučajeve kao što je moj bio gde je aneurizma uvećana pet puta, da bi ti spasili život, odrežu ti nogu", rekao je Milić Vukašinović i priznao da je pušio čak dve kutije cigareta dnevno.

"Da nisam počeo da pušim, ne bi bilo nikakvih problema. Pušio sam 2 kutije na dan. Prestao sam da pušim, ja to kada kažem tako je. Nisam bio vezan toliko za cigare, nego kada nešto volim ja onda kažem da ću to da radim dok se ne pojavi neki problem zdravstveni. Evo sada se pojavio i istog trenutka sam prestao da pušim. Ja sam deset cigareta za redom pušio kada sam pio kafu, jer je pet meni malo", rekao je Milić Vukašinović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"MISLIO SAM DA JE MASNO TKIVO, DA JE PUKLO UMRO BI ZA 2 MINUTA!" Jeziva ispovest Milića Vukašinovića: HTELI SU DA MI ODREŽU NOGU Kurir televizija