Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević  u braku su već čitavu deceniju. Modna kreatorka ne skriva koliko je srećna uz svog 35 godina mlađeg supruga, a on ističe koliko sjajno funkcionišu zajedno.

"Sjajno se uklopila u moj stil života. Mislim da ne postoji stvar na svetu koju joj mogu preložiti, a da ona ne kaže "ajde". To je jedna od genijalnijih osobina koje volim kod nje i razlog zbog koga je naš odnos takav kakav jeste. Na motoru smo prokrstarili pola Evrope, godinama na letovanje idemo kamperom", rekao je svojevremeno Veljko koji u svemu ima podršku supruge.

Veljkov muzički talenat iznova fascinira dizajnerku koja mu na profesionalnom planu pruža najveću podršku. Nedavno je nastupio na Jahorini, a na sceni mu je društvo pravila glumica Jelena Gavrilović.

"Jelena je davno očarala Srbiju svojom lepotom ali kad pusti svoj glas ja sam nemoćan… prigrlim talenat i muzika krene. Ljubav ili šala", napisao je Veljko ispod fotografije na kojoj grli Jelenu, što je Verica ispratila i prokomentarisala emotikonima srca, a onda je usledio komentar.

"Ovo su pogledi dvoje zaljubljenih ljudi,hteli to da priznate il ne", glasio je komentar upućen Verici, a dizajnerka je odgovorila.

"Pa znam, ali šta ću? Ljubav se ne može zabraniti", našalila se Verica.

 Fotografije Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Verica Rakočević iskreno o odnosima sa Danicom Drašković i UZNEMIRUJUĆIM KOMENTARIMA Kurir televizija