"Džamal i ja ne skrivamo ništa jedno od drugog, imamo otvorenu komunikaciju." Ovim rečima svoj brak opisuje Soudi od Arabije, kako je nadimak lepe Engleskinje iz Saseksa koja se udala za milionera i živi u Dubaiju.

Ona i Džamal Al Nadak upoznali su se dok su oboje studirali u Dubaiju, a u braku su tri godine. Nju prati više od milion ljudi na TikToku, a često je pitaju kako se oseća u braku s nekim koje iz toliko drugačije kulture. ponekad izražavaju sumnje oko idile koju Soudi opisuje i često je pitaju kako je biti u braku s nekim iz potpuno drugačije kulture.

Soudi kaže da se nekih pravila u braku oboje pridržavaju. Na primer, ni jedno ni drugo ne mogu da budu prijatelji s osobama suprotnog pola. Oboje dele svoje lozinke za telefon i tablet. Takođe, oboje imaju non-stop uključeno praćenje lokacije na svojim telefonima. "Mi smo srećni", kaže Saudi.

"Mislim da ružne komentare ostavljaju samo oni koji su ljubomorni ili ne razumeju moj odnos sa suprugom", kaže Saudi koja i sama potiče iz bogate porodice, a sad uživa kao domaćica, ali i influenserka. "Žene vole da vide šta i gde kupujem, kuda odlazim, naročito dame iz Dubaija, objašnjava Soudi.

soudi od arabije 2-min.jpg
Instagram / soudiofarabia 

Kaže da ume da za dan potroši i više od 80.000 dolara. "Na odmoru na Maldivima sam u šopingu potrošila oko 130 hiljada, smatram da osoba treba da radi ono što je čini srećnom", kaže Soudi.

Omiljeni brend joj je Dior, a nedavno joj je muž poklonio novu "birkinku" i auto. "Odabrao je model poput svojih kola, tako da sad imamo iste automobile", uživa Soudi. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NAJBOGATIJI ČOVEK NEMA SLUHA ZA GLADNE: Ma kakav Mask, planira da kolonizuje svemir, a ne da iskoreni siromaštvo na Zemlji Kurir televizija