Hrvatska glumica i žena nesvakidašnje lepote, Ena Begović, zauvek nas je napustila kobnog 15. avgusta 2000. godine kada je nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Ena Begović je bila u automobilu sa suprugom Josipom Radeljakom i svojom majkom Terezom, koja je u naručju držala Eninu naslednicu, jednomesečnu bebu.

Ena je do nesreće uživala u jednom od najlepših životnih perioda. Nakon dugogodišnje veze u poodmaklom stadijumu trudnoće udala se za 17 godina starijeg Josipa Radeljaka. 

Od smrti Ene Begović prošlo je 23 godine
Youtube/Printscreen/Ivo Štivičić: Glumački portret: Ena Begović 

Tog kobnog 15. avgusta automobil u kom je Ena stradala, navodno je vozio Leo Radeljak, Josipov tada 18- godišnji sin iz braka s Bebom Lončar

Jedna od najlepših srpskih i jugoslovenskih glumica u braku sa hrvatskim biznismenom provela je 23 godine. Radeljak je glumicu prevario sa njenom mlađom koleginicom Enom Begović, usledio je razvod, a kako je Lončar kasnije pričala, druga žena nije bila jedini razlog kraha bračne zajednice.

"Kad propadne veza koju ste toliko gradili, to zaista jeste životni poraz. Ali on je u 50. godini rešio da krene drugim putem. Dešava se da muškarci tada traže obnavljanje svog života i mladosti, a ja ne bih nikog sputavala da radi šta hoće. Ne može se voleti na silu. To se zove zamor materijala. Sećam se da smo živeli fantastično i posle smo počeli da idemo na živce jedno drugom.

 Dok je odnos muškarca i žene stalno zavođenje, ništa nije problem. Intimni odnos je najvažniji deo te igre. Ali ljubav, nažalost, nije večna, ma koliko mi žene to romantično želele. I tu su muškarci pametniji. Oni se lakše upuštaju u nove veze, više riskiraju. To je zato što živimo u muškom svetu. Njima se preljuba oprašta, a kojoj bi ženi bilo oprošteno da ostavi muža sa sve decom i nađe 20 godina mlađeg frajera? Pa stavili bi je na stub srama. Samo, ko smo mi da sudimo ljubavi", govorila je Beba za medije.

beba loncar 0209941702.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

Potresna životna priča Cece Kitić Kurir televizija