Vlatka Pokos karijeru je započela kao članica grupe "Srebrna krila". Bila je jako popularna osamdesetih i devedesetih bila veoma, a njen buran ljubavni život bacio je u drugi plan karijeru. Za Josipa Radeljaka udala se 2006. godine, u prisustvo najbližih članova porodice.

"Bila je to noć punog meseca, a takve su, prema starim verovanjima, najsretnije za sklapanje braka", izjavila je tada hrvatska pevačica i voditeljka koje u svojoj knjizi opisala kako joj se brak pretvorio u pakao.

"Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom" navela je Vlatka i otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatka je suprugu zamerila što je celo veče bio prisan sa Ivanom koja mu je šaputala na uvo i narednog jutra napravila je ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je, kako tvrdi, reagovao nasilno - nekoliko puta ju je udario. 

Vlatka s Radeljakom uplovila u vezu godinu dana nakon tragične smrti Ene Begović, Radeljakove supruge i Lanine majke.

"Kartica mi je oduzeta onaj dan kad sam Josipu Radeljaku rekla da želim razvod. Dogovorili smo se da ćemo se razići kada Lana završi prvi razred osnovne škole i ode na more, činilo nam se, barem meni, da će tako lakše podneti razvod. Međutim, on je sledećih šest meseci kovao zaveru protiv mene, koja je eskalirala sledeće godine kad me izbacio iz stana samo u majici i farmerkama", ispričala je za Jutarnji. hr svojevremeno.

Inače, Josip Radeljak je 23 godine bio u braku sa srpskom glumicom Bebom Lončar. Prevario ju je, kako su pisali mediji, sa Enom Begović. Razvod je bio ružan, jer je Josip želeo starateljstvo nad sinom i nije prezao da ženu optuži za alkoholizam i smesti je na kliniku za odvikavanje od zavisnosti.

"Kad propadne veza koju ste toliko gradili, to zaista jeste životni poraz. Ali on je u 50. godini rešio da krene drugim putem. Dešava se da muškarci tada traže obnavljanje svog života i mladosti, a ja ne bih nikog sputavala da radi šta hoće. Ne može se voleti na silu", ispričala je svojevremeno glumica za kojom su uzdisali ne samo svi muškarci u nekadašnjoj Jugoslaviji već i oni širom Evrope.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna