Džejla Ramović 2019. godine pobedila je u "Zvezdama Granda", a žiri i publiku osvojila je kako neverovatnim glasom, tako i prirodnom lepotom, elegantnim stilom, vaspitanjem i skromnošću. Iako je od samog početka važila za jednu od najlepših takmičarki, pevačica je sada otkrila da je u tom periodu imala višak kilograma.

"Hrana mi je najslabija tačka (smeh). Da ispričam jednu stvar koju niko nije znao. Tokom takmičenja sam imala 63 kilograma i bila sam buca, a po završetku 'Zvezda Granda' sam spala na samo 54. Bila sam kost i koža (smeh). Obožavam da jedem pastu, picu, ma sve što ne valja ja jedem", priznala je ona za "Grand".

Iako Džejla nema mrlju u dosadašnjoj karijeri, svesna je, kaže, da postoje i ljudi koji je ne vole. U njenom rodnom Goraždu često kruže različite priče, ali se ona na njih ne obazire.

"U Goraždu kruže priče o svima i o svemu svakodnevno, i u svakom trenutku se nešto priča, jer je to mali grad i svi se međusobno znamo. Šta se tačno o meni priča ne znam, ali kad god mi neko priđe da mi ispriča nešto ja kažem da me zaobiđe. Naravno da ne mogu svakome da se sviđam i to je nemoguće", iskrena je bila mlada pevačica.

Džejla je otkrila i šta bi kod sebe volela da promeni.

"Sebi najčešće zameram što sam jako tvrdgolava i brzopleta, najčešće u privatnom životu. Tu nekako stalno pravim greške jer u trenutku ne razmišljam glavom. U poslu sam skroz drugačija, dosta razmišljam pre nego što donesem odluku", objasnila je.

Iako je nakon pobede u popularnom muzičkom takmičenju njena karijera krenula uzlaznom putanjom, Ramovićeva nije zapostavila ni obrazovanje. Upisala je fakultet u Barseloni i uspešno usklađuje obaveze oko studija, nastupe i snimanje pesama i spotova.

Još fotografija Džejle Ramović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / dzejlaramovic Savršen modni stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Džejla Ramović vrela kao nikad dosad Instagram