Desetina pevača je sada na sudu sa Aleksandrom Radulovićem Futom, tako bar tvrdi Aca Lukas protiv koga je doneta sudska presuda po kojoj duguje novac kompozitoru.

Kod nekih je sporan Jutjub kanal i to zbog autorskih prava kako Fute tako i Marine Tucaković, dok je Lukasa Futa teretio po drugom osnovu.

"On je mene tužio za album koji nikada nije ni snimljen i turneju koju je on trebalo da radi, koja nije nikada održana i to njegovom krivicom", tvrdi Lukas. "Ja sam za tužbu, nažalost, saznao onog dana kada sam saznao i za presudu. Ja nisam video pozive za suđenja, te se nisam pojavio na sudu i presuda je automatski izrečena da je ovaj prevarant mene dobio na sudu.

Aca Lukas duguje novac Aleksandru Raduloviću Futi
ATA / Antonio Ahel 

Ja sam, kada sam sve ovo saznao, bio u stanju šoka. Nisam mogao da verujem da je čovek u stanju da uzima nešto od nekoga na takav način, a dobro zna da mu ovaj to nije dužan!"

Prema Futinim rečima, naplata sudski dokazanog duga već je predata izvršiteljima. "Mi smo davali šakom i kapom, maltene damo pesmu, pa će da plate kad plate, nije bilo važno. Sad ispada da mi uterujemo neke dugove, a ja samo hoću da se zna čija su i za šta autorska prava", kaže Futa. "Još će da ispadne da Marina i ja dugujemo pare."

futa radulovic
MONDO / Stefan Stojanović 

Lukas, sa druge strane, tvrdi da je i posle te "neodržane turneje" Futa ipak radio pevaču još tri albuma, a samo poslednji je plaćen 110.000 evra i to unapred.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

FUTA SE NE MIRI SA ODLASKOM SUPRUGE: Kad ostanem sam, ispričam se sa mojom MARINOM, ne osećam se DOBRO! Kurir