Pevačica Emina Jahović pre pet godina razvela se od turskog pevača Mustafe Sandala sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a potom su usledile nesuglasice oko neisplaćenih alimentacija. Emina se sada osvrnula na to u kakvom je trenutno odnosu sa bivšim mužem.

"U okej odnosima. Odgajamo decu. On sad ima svoj život. Ovako ne komuniciramo, ali kad su u pitanju naša deca - da, kao oba odgovorna roditelja", rekla je pevačica za "Kurir".

Emina je priznala i da se teško nosi sa izazovima roditeljstva, pogotovo što je njen stariji naslednik trenutno u fazi puberteta.

emina jahovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Moja deca žele da imaju svoju decu odmah, iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke. Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu", iskrena je pevačica.

Emina se osvrnula i na temu nasilja nad ženama, s obzirom na to da ovakvi slučajevi, nažalost, gotovo svakodnevno potresaju javnost.

emina jahovic traži podelu imovine nakon razvoda
ATA / Antonio Ahel 

"Jadne žene i deca koji sve to trpe. Ja sam imala sreću da takve situacije nisam doživela jer sam imala intuiciju da prepoznam da je čovek zapravo dobar. Veoma je važno da je čovek dobar u srcu i duši. Bude tu i nekih svađa, ali mene su takve stvari zaobišle. Apelujem na sve žene koje trpe nasilje da ga prijave jer je to put bez povratka", istakla je.

Još fotografija Emine Jahović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Na dodeli MAC nagrada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

EMINA JAHOVIĆ OTKRIVA PRAVU ISTINU O SVOM PARTNERU U TURSKOJ: Zaljubljena sam, ali više bih volela da se priča o mojoj muzici! kurir televizija