Otkako se povukla u medijsku ilegalu Marija Petronijević vešto je krila detalje svog privatnog života od javnosti, pa je tek sada odlučila da obelodani lepe vesti - da je ponovo u drugom stanju. Glumica i njen izabranik, IT stručnjak Milinko Isaković, u oktobru 2021. godine dobili su sina, a njihova porodica sada će biti uvećana za još jednog člana, piše magazin "Gloria".

Marija je u poodmakloj trudnoći, termin za porođaj je sredinom septembra, a glumica želi da tek tada sazna pol bebe, baš kao što je to bio slučaj i sa starijim detetom.

"Nisam želela da saznam pol bebe. Tako je bilo i kad sam rodila sina", rekla je ona za pomenuti magazin.

Marija je, kako se navodi, lepe vesti saznala u danima kada se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca.

Atraktivna crnka već godinama živi u rodnom selu Visibabe pored Požege, gde vodi poljoprivredno gazdinstvo koje broji 300 ovaca i nebrojeno sadnica raznog bilja.

"Sadni materijal u ovom momentu proizvodim za svoje potrebe, jer sam rešila da napravim neki park ili šumu, koja će svakako svoj pun sjaj imati kada me već uveliko ne bude. Domaćem kestenu je potrebno i 30 godina da počne da rađa, a planiram i nekoliko hektara kestena", rekla je svojevremeno za "Blic".

Tom prilikom je istakla i da je ponosna na to što njen naslednik raste u zdravoj, seoskoj sredini.

"Zasad živi na otvorenom, puzi po dvorištu do beskonačnosti. Postulat koji se trudim da mu usadim, jeste: sine, ceo svet je tvoj i možeš stići i do zvezda ako to budeš dovljno želeo", rekla je tada glumica.

Još fotografija Marije Petronijević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / marija.petronijevic Lepa glumica živi u selu Visibaba kraj Požege.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. MESECU, glumica NE ODUSTAJE od poslova u svom selu! (VIDEO) Instagram/petronijevic.marija