Lejdi Dajana je imala neverovatno vitku figuru, ali i dosta problema sa ishranom. Njen kuvar kaže da je volela tipičan engleski doručak, a posebno jednu od namirnica koje se redovno služe u okviru ovog tradicionalnog obroka.

Kako je otkrio kraljevski kuvar Daren Grejdi, princeza je volela da jede pasulj, koji ide kao prilog uz uobičajenu slaninu i jaja.

Da iznenađenje bude veće, Daren je otkrio da je Lejdi Di umela da pojede čitavu konzervu pasulja za doručak. "Možda vam to zvuči čudno, ali ipak tu ima samo sedam grama šećera, a mnogo proteina i vlakana", objašnjava slavni kuvar. "Masnoće gotovo da i nema."

princeza dijana 0534542631-min.jpg
Profimedia 

Princeza je redovno naručivala velike količine hrane, pa se osoblje u kuhinji prilično čudio. Međutim, onda je otkriveno da se Di borila sa bulimijom, a mnogi kažu - najzad i izborila. Podsetimo, ovaj poremećaj dovodi do prejedanja, a onda oslobađanja od viška hrane namernim povraćanjem.

"Kad sam ja došao u Kensingtonsku palatu, već je bila mnogo bolje", kaže Daren. "Krenula je redovno na treninge i ishrana joj se sredila", tvrdi šef kuhinje u kraljevskoj palati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Pohovana žumanca  instagram/cookistwow