Sandra Bulok je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica i sve zanima njen ljubavni život, ali se ona godinama trudila da ga sakrije.

Retko je govorila o svojim partnerima, a novinari su se borili da saznaju što više o njima. Prvi s kojim je "uhvaćena" u javnosti bio je Tejt Donovan, s kojim se zabavljala četiri godine.

tejt donovan 0770287150-min.jpg
Profimedia 

"Jurila sam za njim kao kuče", priznala je Sendi kasnije u jednom intervjuu. Glumili su zajedno u jednom filmu, a ispostavilo se kasnije da je vezi "kumovao" ni manje ni više nego sam Džordž Kluni.

Sa Metjuom Mekonahijem se upoznala, takođe, na snimanju jednog filma, zabavljali su se dve godine i ostali prijatelji posle raskida. "Oboje smo se trudili, osećamo veliku ljubav i poštovanje jedno prema drugom. Metju je uvek mnogo pazio na mene i gdegod bili nas dvoje, uvek ćemo ostati bliski", kazala je Sandra u jednom intervjuu.

sandra bulok metju mekonahi 0195788025-min.jpg
Profimedia 

Za glumicom su mnogi čeznuli - veliki udvarač joj je bio Troj Ajkmen, nekadašnji ragbista, a kraću vezu je imala i sa muzičarem Bobom Šnajderom. Ogroman publicitet je dobila i njena veza sa Rajanom Goslingom, mlađim od nje čak 16 godina.

sandra bulok rajan gosling 0017417097-min.jpg
Profimedia 

"On je kao neki mali Buda, naučio me je da se opustim i da ne brinem o nevažnim stvarima", kazala je glumica o njemu. Romansa je trajala dve godine, a Rajan je za kraj krivio šoubiznis i govorio kako mu je Sandra bila jedna od najboljih devojaka.

Za motociklistu Džesa Džejmsa Sandra se udala 2005. godine, a brak je bio potpuni promašaj. On je glumicu besomučno varao - par dana nakon što je dobila Oskara, stigla su priznanja nekoliko žena da su imale avanturu s njim.

dzes dzejms 0071361180-min.jpg
Profimedia 

Premda se izvinjavao "do neba" i prijavio na odvikavanje od se*sualne zavisnosti, Sandra nije želela ništa da mu oprosti. Razveli su se 2010. godine.

"Na papiru izgleda kao da sam bila nesrećna u ljubavi", kaže Sandra. "Imala sam nekoliko grešaka, ali i ja sam činila loše stvari ljudima koji su bili divni. Naučila sam da opraštam."

sandra bulok brajan rendal 0333796521-min.jpg
Profimedia 

Njena poslednja i možda najveća ljubav, Brajan Rendal preminuo je u subotu, nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom - neizlečivom neurološkom bolešću koja "izjeda" mozak i kičmenu moždinu.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO Instagram