Poznati kanadski glumac u intervju koji je dao za januarsko izdanje magazina Šortlist osvrnuo se na ulogu Holivuda u kreiranju ideala koji moderni muškarci pokušavaju da "kopiraju".

"Savremeni muškarac je zbunjen i ne zna koja je tačno njegova uloga u ovom svetu, a Holivud je velikim delom za to kriv", smatra 32-godišnji glumac.

Gosling je sa čitaocima podelio kako smatra da je filmska industrija stvorila brojne sterotipe i ideale po kojima muškarci pokušavaju da žive svoj život, iako je to teško ostvarljivo.

"Mislim da je Holivud velikim delom odgovaran za ovakvu situaciju, pa se donekle osećam kao da sam i ja deo te teške mašinerije. Na izvestan način je lakše shvatiti kako stvari funkcionišu kada ste i sami u toj "fabrici" i prisustvujete proizvodnji novih arhetipova", rekao je Rajan.

Glumac kojeg je proslavila uloga u melodrami "Beležnica", opet je u žiži interesovanja sa najnovijim filmom "Gangsterski odred" koji dolazi u naše bioskope 29. januara 2013. godine kada je zakazana premijera u Sava Centru.