Nataša Aksentijević se već godinama bori s viškom kilograma, a ta borba se delom odvijala i pred očima javnosti.

Voditeljka je često pričala o svojoj dijeti na društvenim mrežama, a najveći podvig joj je bio kad je oslabila 22 kilograma za devet meseci.

"Moja želja je da to bude baš 50 kilograma", objasnila je svojevremeno planirajući da počne mršavljenje. Ona je u ovaj proces ušla prateći savete lekara i drugih stručnjaka, a sve su zabeležile i televizijske kamere.

Međutim, proces mršavljenja nije dao u potpunosti rezultate o kojima je voditeljka maštala. Ostao je višak koji Nataša ne krije, ali se trudi da ukaže i na druge elemente zdravlja o kojima treba voditi računa, kao što su pozitivan duh i optimizam.

Zato je objavila svoju sliku s mora, na kojoj je izuzetno vedra i nasmejana. "Kad sam srećna, ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda wooooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilažu spolja. I kad se cepam od smeha, nekako i ljudi oko mene ne vide moje fizičke nedostatke.

natasa aksentijevic 2-min.jpg
Instagram / natasaaksentijevic 

Najvažnije je da se radujemo i smejemo, i radost prenosimo na sve one koji su oko nas. Stvarno se nema vremena za 'nadr*anost'. Smeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola lepote. Isprobajte na ogledalu, smejte se da vidite koliko ste lepši tako. Uskoro ćete moći da gledate i moju novu predstavu, posle koje ćete sigurno biti prelepi", poručila je Nataša.

Na njenu poruku kojom je oduševila mnoge nije ostala imuna ni Ivana Stamenković Sindi koju je i spomenula, a za glumicu je imala samo reči hvale.

"Nataša Aksentijević i Sandra Silađev, vas dve ste meni najharizmatičnije, lude, prepametne, duhovite do suza, oslobođene svake vrste kompleksa (što je u današnje vreme baš retko)... Hvala vam što postojite takve kakve ste, ja sam prosto zaljubljena u vas dve...

Zbog Sandre sam išla čak u Požarevac, jer nije bilo karata za njenu predstavu, a dolazim obavezno i na tvoju, Nataša... Obožavanje", napisala joj je Sindi Models, koja i danas važi za jednu od najzgodnijih i najlepših Beograđanki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Sindi Models instagaram/sindi_models