Kristina Voica osvojila je publiku kada je u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" pokazala kakvim talentom raspolaže. Iako je imala osmeh, pesmom je umela da dočara i najbolnije emocije. Možda zato što je i sama doživela velike porodične tragedije posle kojih više nije bila ista.

 Naime, njen stariji brat nastradao je u saobraćajnoj nesreći, a nakon ove tragedije usledila je još jedna koja je porodicu dotukla.

Život im je zadao novi udarac kada su saznali da Kristinin mlađi brat boluje od teške bolesti, a nakon samo sedam meseci borbe izgubio je životnu bitku.

"Ova tragedija u stvari traje jako dugo. Bila sam mlada kada sam izgubila braću, sada sam izgubila i majku, ali shvatila sam da čovek mora da bude srećan jer tuga ubija, uništava život i radost", rekla je "Grand" učesnica "Nikad nije kasno".

Njena porodica je teško podnela gubitke i najteže životne udarce, a Kristina je jednom prilikom u razgovoru za medije rekla da je njena majka preminula od velike tuge sa kojom nije mogla da se nosi.

"Ona je bila veoma bolesna žena, hoću da kažem svim ljudima da tuga ubija. Moja majka je izgubila dva sina. Jedan je poginuo spletom nesrećnih okolnosti, a drugi se sa četrnaest godina razboleo i preminuo od raka. Ljudi treba da znaju da kada čovek tuguje, onda se telo razboli. Moja majka nas je napustila prerano", rekla je Voiku nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nikad nije kasno! Pogledajte koncert nasred ulice (VIDEO) Instagram