Sudbonosni susret glumice Milice Milše i scenariste Žarka Jokanovića dogodio se u Budvi 1991. godine, a Jokanović je sada priznao da tom prilikom nije mogao da prestane da gleda u prelepe oči svoje buduće supruge. Prosidba je "pala" čak i pre prvog poljupca, a Žarko je njenog sina Antonija prihvatio kao svoje dete.

"Kako bih vam rekla, on je mene zaprosio, a još se nismo bili poljubili. Kad sam rekla 'da', onda smo se verovatno tada prvi put poljubili! Poznavali smo se, nedelju dana pre toga sam rekla drugarici, našoj kumi Tanji Antić: 'Reci svom drugu da ne dolazi u obzir...' Posle sam pristala i, eto, nisam pogrešila", ispričala je nedavno glumica u emisiji "Amidži šou". 

Jokanović je dodao kako se sve odigralo u njegovom stanu, gde su odmah počeli i da planiraju svoju svadbu, a poklone koje su darivali jedno drugom za sve ove godine ne pamte, jer ih je bilo mnogo.

"Ja sam njoj, kao i ona meni, od samog početka poklanjao različite stvari. Sada se ne sećam šta smo jedno drugom prvi put poklonili, jer ja nisam materijalista, to mi ništa ne znači i ne pamtim. Za mene je ona najveći pokon i drugi mi ne treba", rekao je ponosno Žarko u pomenutoj emisiji, pa se prisetio jedne anegdote sa početka njihove veze.

"Bili smo u jednom indijskom restoranu i, pošto znam da ona stalno pije flaširanu vodu, a u nekim restoranima je još uvek nije bilo, odlučio sam da kupim ceo paket i stavio sam ga ispod stola. Rekao sam konobaru da kada Milica potraži vodu, kaže da nemaju. Tako je i bilo. Onda ja kažem: 'Ne brini, imam ja' i izvadio bih flašicu i dao joj", ispričao je Jokanović koji se prisetio dana kada je svoju voljenu zaprosio pre 24 godine.

"Jedna veridba na Paliću na današnji dan pre 24 godine. Volim te beskrajno, Emčiću moj najlepši", napisao je uz njihovu staru zajedničku fotorgafiju Žarko, a onda je usledio njen odgovor.

 "Ljubavi", napisala je ona uz emotikone u obliku srca.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

Milica Milša  instagram/milicamilsaisakovic