Mnogi su smatrali da Žerar Pike i njegova 12 godina mlađa devojka Klara Čija neće uspeti da izdrže pritisak javnosti i onih koju su se njihovoj ljubavi protivili i ostanu u vezi, ali oni su sve demantovali. Fudbaler ne mari za ono što drugi pričaju i ide za svojom srećom.

"Neću da trošim novac na sređivanje svog imidža. Ljudi za koje brinem i volim su oni koji me poznaju. Nije me briga za ostalo. Svoju energiju kanališem ka ljudima koje volim. Došlo je do promena u mom životu i ja sam znao kako da sačuvam svoju sreću", rekao je Pike koji je pokazao da ima ozbiljne namere sa Klarom, pa je rešio da sa njom otpočne život u kući koju je nekada delio sa Šakirom.

Kolumbijska pevačica zbog se pre 12 godina preselila u Barselonu zbog ljubavi, a sada će u njihov prvi zajednički dom fudbaler useliti novu devojku.

Pike i Šakira imaju dva sina Milana (10) i Sašu (8) koji sada žive sa pevačicom.

"To je stara Pikeova kuća. To nije novo ljubavno gnezdo, ali tu će živeti sa Klarom. Par planira venčanje, i čekaju pravi trenutak da sa svetom podele ovu lepu vest", tvrdi izvor.

Žerar Pike i Čija Klara
Profimedia 

Pikeova majka je presrećna, a nije tajna da se ona i Šakira nisu slagale.

Pike i Klara na venčanju
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire Espreso