Tori Speling je bila zvezda serije "Beverli Hils", a odrasla je u pravom zamku od 5.000 kvadrata. Njeni roditelji su bili producenti slavnih serija poput "Dinastije" i "Čarlijevih anđela", dok je Tori nastavila karijeru u TV filmovima.

Životni put je glumicu vodio kroz razne rijaliti programe, koji su redom propadali, a loše odluke u vezi s nekretninama su je skupo koštale. "Bila sam opsednuta kućama, a sve selidbe su bile finansijski zahtevne", objašnjava Tori.

Napustila je kuću muža, živela jedno vreme kod drugarice. Zatim se smestila u jeftin motel o čemu su brujali američki mediji - ćerka nekad moćnog Arona Spelinga živi u motelu u kojem soba košta samo 100 dolara -  pisali su! Sada se Tori smestila sa decom u kamper, koji ima dnevnu i spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Kvadratura - nije poznata!

tori speling 0788561426-min.jpg
Profimedia 

Tori tvrdi da je to samo trenutno rešenje i da je bila prinuđena, jer je u kući koju su iznajmljivali tri godine otkrivena opasna buđ. "Nisam htela da sebe i decu izlažem više opasnim toksinima", napisala je Tori na svom Instagramu.

tori speling din mekdermot 0412491432-min.jpg
Profimedia 

"Bilo je ugroženo zdravlje moje dece", kaže glumica koja ima tri sina i dve ćerke sa Dinom Mekdermotom. O potencijalnim problemima u braku se priča zbog činjenice da je Din objavio da se razvode, a ubrzo zatim i obrisao svoju objavu na Instagramu.

tori speling 0788561251-min.jpg
Profimedia 

Oni su već imali velikih nesuglasica u braku, naročito kad je Din uhvaćen u prevari posle Torinog drugog porođaja. Do pomirenja su stigli snimajući rijaliti u svojoj kući, o svom braku. Insajderi tvrde da sada nema svađe među njima, ali su finansijski problemi očigledni.

tori speling 0788561334-min.jpg
Profimedia 

Tori je dobila samo delić nasleđa svog oca posle njegove smrti, jer je ušla u velike porodične konflikte - od 500 miliona dolara, njoj je pripalo "samo" oko 800.000. Njena majka je prošlog meseca izjavila kako planira da pomogne ćerki, o čijem se razvodu tada uveliko pisalo.

tori speling 0788561430.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DOVELA SAM HOLIVUD U SRBIJU, JAKO SAM SKUPO PLATILA! Didi Džej otvorila svoju estetsku kliniku: Niko neće izaći nezadovoljan Kurir televizija