Ćerka Dragane Mirković je upravo proslavila 21. rođendan, a ponosna mama objavila je fotografije sa glamurozne zabave. Naime, folk pevačica na Instagramu često deli momente sa nastupa i putovanja, ali retko sa privatnih proslava. Za rođendan ćerke Manuele napravila je izuzetak, pa je pokazala kako je izgledala slavljenica ali i dekoraciju za njenu rođendansku žurku.

"Bajka za moju princezu. Nisam do sada objavljivala ništa sa privatnih dešavanja, jer sam nekako ljubomorno čuvala te trenutke samo za svoju porodicu. Ali, sada sam osetila potrebu da to podelim sa vama jer vi to zaslužujete, jer delite sve sa mnom i deo ste mog zivota", napisala je Dragana uz fotografije sa luksuzne proslave ćerkinog rođenandan.


Dragana često ističe koliko je ponosna na ćerku i sina Marka.

"Odlični su učenici. Zbog njih me nijedan učitelj, nastavnik ili profesor nikada nije pozvao u školu da mi se žali da su napravili neki problem. Zaista sam blagoslovena. Svako dete usrećuje svoju majku, a mene su Marko i Manuela usrećili beskrajno", rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou" svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna