Oko izgleda Dragane Katić se lome koplja poslednjih dana, jer je voditeljka objavila sliku sa letovanja koja je mnogima "kost u grlu". Zameraju joj što se ugojila i obukla kombinezon koji to, po mišljenju nekih, naglašava. Takođe, kritike su pale i na račun lica za koje kažu da je deformisano operacijom kapaka.

Sad je nova slika poznatog TV lica osvanula na Instagramu, a uz nju je Dragana napisala samo broj: 57. Popularna "Lavica" slavi danas rođendan, a čestitke samo pljušte. 

Poseban komentar joj je napisala koleginica Vesna Dedić. "Katic, divim ti se kao dami, majci, koleginici...ali nisam znala da si baš toliko drastično starija od mene?!!", poručila joj je Vesna, koja je tri godine mlađa. Ovoj šali je dodala i dve lepe želje: "Voljena I zdrava!!!"

Draganine koleginice s posla su joj već poslale tortu, čiju je sliku voditeljka sa zadovoljstvom objavila na svom storiju. "Narodno je verovanje da se za rođendan doručkuje torta", dodala je ona uz sliku parčeta u kojem uživa. Godina mora biti slatka."

Dragana nikad nije krila koliko joj je važna podrška prijatelja. Kao samohrana majka je podizala decu, a i sad joj je teško kad prođe mnogo vremena da ne vidi sinove. Utoliko je srećnija na današnji dan, kad je stigao i buket cveća od jednog od njih - zavirite u galeriju slika i pogledajte šta je sve obradovalo slavljenicu!

Instagram / Dragana_Katic Voditeljka slavi rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna