Voditeljka Dragana Katić je jedinica, a detinjstvo pamti kao srećno i bezbrižno, uz veliku ljubav i pažnju roditelja koja je bila usmerena samo na nju.

"Imala sam patrijarhalno vaspitanje, kakvo je gotovo postojalo u celoj zemlji, prosto smo svi bili po nekom klišeu vaspitani, postojale su vrednosti koje su morale da se poštuju. Mama je bila ta koja je bila zadužena za strah i brigu, a otac za kontrolu, da uvek može mnome da se pohvali. Iako sam bila jedinica, stalno sam skupljala neko društvo oko sebe, uvek sam bila ovan predvodnik", ispričala je voditeljka za "Grand" i dodala:

"Bila sam vrlo živa, ja sam mojim roditeljima sasvim bila dovoljna, prosto sam uvek bila istraživačkog duha, po prirodi stvari kao lavica sam, jedinica i morala sam da budem u centru pažnje, sa 7 godina sam znala da ću raditi nešto što je vezano za javnost. Nisam imala alternativu nikad u životu."

dragana katic 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Dragana je, međutim, najpre imala želju da se bavi glumom, a kasnije ju je život odveo u voditeljske vode.

"Prvo sam mislila da ću se baviti glumom, tako sam krenula. Moja prva imitacija je bila 'Olivera Katarina', a još nisam ni u školu pošla. Kad god su bile priredbe ja sam i vodila program i recitovala. Sve sam mogla da radim sem da pevam. Nastavnik fizike me je jako voleo i zvao me Ceca Bojković", otkrila je.

Uvek je volela modu, a u jednom trenutku je zbog zdravstvenih problema imala višak kilograma.

"Uvek sam se lepo oblačila. Sa mamom sam imala problem, mama me je stalno utopljavala, jer sam kao dete bila bolešljiva i asmatičar. Primala sam te raznorazne injekcije da to sređujem i malo su hormončići podivljali, bila sam debeljuškasta, nisam mogla da nosim leviske 501 (model farmerki, prim. aut.)", prisetila se voditeljka.

dragana katic min 1.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Kao mlada je bila zaljubljive prirode, ljubavi su joj bile fatalne, a vremenom, kako je počela da gradi karijeru, okrenula se ostvarivanju ciljeva na tom polju.

"Od trenutka kada su krenuli neki moji snovi, neke moje želje da se ostvaruju, ja nisam nešto ni bila okrenuta ka muškarcima, nisam obraćala pažnju da li sam ja njima lepa, karijera mi je bila mnogo važna, da se sama sebi dopadnem, ostvarim, da budem samostalna", priznala je Dragana, kojoj je, pored svih poslovnih uspeha, najdraža uloga majke blizanaca, Bobana i Bojana.

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije Kurir teleivizija