Marina Ćosić koju je publika zavolela u serijama "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Zakopane tajne" objavila je fotografiju u kupaćem kostimu uz jedno pitanje. Reakcije su mahom bile negativne.

"Baš je glup ovaj osećaj kada vam se smuči mesto gde ste 10 dana i postanete umorni od odmora i naravno, nedostaje vam ostatak porodice, i onda kada se vratite razmišljate gde ćete opet da odete li barem da imam neki provereno čisti bazen za Sofiju da je vodim 2-3 puta nedeljno, da se iskupa i u Beogradu, pa da bude i vuk sit i sve ovce na broju 

Jel imate neki bazen za preporuku a da je provereno čist i da je za decu dobar?", napisala je glumica uz fotorgafiju na kojoj odmara pored bazena, verovatno ne sluteći kakvi komentari će uslediti.

"Jao, evo mi svi što imamo decu vodimo ih na prljave bazene. Šta se bre više njanjaviš", "Zašto moraju da se kupaju stalno?", "Bolje vodi decu negde, pa trči sa njima, gle kako si građena... Samo ti kopita fale", samo su neki od komentara na koje je Marina odgovarala uz osmeh.

Bilo je i onih koji su pohvalili glumicu jer je prirodna i nema potrebu da obrađuje fotografije.

Marina Ćosić na meti uvreda zbog fizičkog izgleda
Instagram/Marina Ćosić 

Marina je u januaru 2021. godine godine rodila ćerkicu Sofiju, a a na temu roditeljstva rado ćaska i sa svojim pratiteljkama na društvenim mrežama, deleći savete i iskustva.

Tako je jednom prilikom govorila o dojenju u javnosti, uz priznanje da joj je bilo neprijatno kada je ćerkicu Sofiju prvi put trebalo da nahrani na javnom mestu, ali da je odmah promenila mišljenje.

"S obzirom na to da su krenuli lepi dani, nas dve ili nas troje se dosta češće šetamo. Počela je da voli da spava u kolicima, pa često produžim šetnju jer vidim da joj prija truckanje. Tako smo pre neki dan dosta odmakle, pa se gospođica probudila gladna. Do sad nisam imala priliku da dojim u javnosti, ali s obzirom na to da imam malu bebu kojoj prija vazduh i voli da se šeta, trenutak kad je gladna je bio idealan da sednem u park i da je nahranim, ne da joj dam flašicu nego da je podojim.

Bilo mi je neprijatno jer sam očekivala da će da me osuđuju, zašto ne odem kući ili se sklonim negde dalje od oka javnosti, ali onda sam u sledećem trenutku pogledala u nju koja je najsrećnija na svetu što može da klopa baš sad kada je gladna, a ne da gladuje još 30-45 minuta dok ne stignemo kući. Da sam je pustila da gladuje bila bi nervozna i verovatno bi postala neutešna. Tako sam prelomila. Stanje mog deteta mi je mnogo bitnije od nekih osuđivačkih pogleda. Zato sam sela i uzela da je nahranim. Znate šta je najzanimljivije? Niti je bilo osuđivačkih pogleda, niti je bilo pogleda uopšte. Ona je pojela svoje. Ja sam se opustila, a posebno zato što sam shvatila da se ništa i ne vidi, i da i njoj i meni odgovara da možemo na duži period da izađemo, šetamo se i nahranim je, a da nas niko ne zagleda. Želim svojom pričom da vas sve pozovem da podržite dojenje u javnosti kao najnormalniju i najprirodniju stvar na svetu", poručila je tada Marina.

Glumica je, inaće, u srećnom braku sa suprugom Nikolom Mirkovićem sa kojim se istog dana verila i venčala, a njihove fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/marinacosic Marina Ćosić sa mužem Nikolom Mirkovićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MARINA ĆOSIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica priznala šta najviše voli da nosi u DRUGOM STANJU! Savet za buduće mame! (VIDEO) Instagram