Žika Jakšić je postao popularan voditelj, pre svega zbog neposrednosti s kojom nastupa u svojoj emisiji "Nikad nije kasno".

Ta njegova osobina se vidi i u razgovoru za medije, a posebno se prepričava njegova izjava o grobnom mestu koje je kupio. 

Kako je objasnio, nije hteo da se posle njegove smrti svađaju oko pitanja gde će da ga sahrane. "Ja sam kupio mesto za svoje večno konačište i već je uređeno i useljivo je odmah", ispričao je Jakšić.

zika jaksic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam to kupio na vreme, sebi sam lepo napravio da imam pogled, da imam mir, da uživam. Ja sam ti, drug moj, obezbedio sebi mesto da imam gde da živim kad umrem! I hoću da kažem da nemam nikakav strah od smrti", kaže Žika koji je imao brojne lomove u životu. 

Podsetimo, on je zbog teških komplikacija upale slepog creva umalo izgubio život. Trpeo je bolove i kad je najzad otišao kod lekara, morali su da intervenišu u poslednjem trenutku. Sepsa je mogla da ga košta života.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU Kurir televizija