Čuvena pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 56. godini.

Irska pevačica postala je slavna širom sveta 1990. svojom srceparajućom obradom pesme "Nothing Compares 2 U" preminula je 56. godini.

Pevačica nije mogla da podnese to što je njen sin Šejn (17) izvršio samoubistvo početkom 2022. godine.

"Nema te granice koja će nas rastaviti, ti ćeš zauvek ostati moja beba", reči su kojima se Šinejd O’Konor oprostila od sina.


Kako je pevačica tada otkrila svojim brojnim obožavaocima, mladić je prethodno već dvaput pokušao da sebi oduzme život, a bavio se i planiranjem svoje sahrane.

"Pre mesec dana, Šejn je smešten u bolnicu jer je pronađena njegova poruka o samoubistvu kao i detaljni planovi za sahranu. Pa ipak, oni su ga otpustili. Rekli su da nije bilo planova", napisala je Šinejd tada kada je istakla da kako "nikad neće oprostiti bolnici u Dablinu" iz koje je njen sin nestao a onda i izvršio samoubistvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DŽONU TRAVOLTI OVO JE PRVI PRAZNIK BEZ NJE: Glumcu pre 4 meseca umrla žena od raka, a ovako se zahvalio fanovima (VIDEO) Instagram