Jelena Rozga se uznemirila zbog onoga što je zatekla na vratima hotelske sobe u kojoj je odsela. Pevačica, navodno više nigde ne ide bez obezbeđenja jer se uplašila za svoj život.

Jelena Rozga ne zna šta je snašlo, pa je odlučila da na sve nastupe od sada ide sa praznjom obezbeđenja.

"Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbeđenja oko sebe, čak je rekla platiće ona ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup", govori izvor blizak pevačici i nastavlja:

"Kako se priča, od kada je pre par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, pa je morala sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu, Jelena živi u strahu za svoj život. Ovo je baš uzdrmalo! Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je reč, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji", rekao je za "Star" izvor.

Jelena Rozga
Instagram / rozgajelenaofficial 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JELENA ROZGA DECENIJU I JAČE MUČI MUKU SA ZDRAVLJEM: Pevačica za Espreso progovorila o bolesti, nije joj lako Espreso