Nenad Okanović najveću popularnost stekao je ulogom sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja", a pre toga prošao je trnovit put.

"Pre te uloge snimio sam nekoliko projekata, a honorar mi je za snimajući dan iznosio 25 evra. Sećam se da mi je jedan od prvih filmova bio 'Jagoda u supermarketu'. Zarada je bila mala, ali nisam to doživljavao tragično. Bio sam presrećan što uopšte radim jer se tada nije snimalo puno filmova i serija kao sada. Mnogo sam naučio na tim projektima, što mi je kasnije u karijeri veoma značilo", ispričao je nedavno za "Informer" koji je uvek imao neizmernu podršku porodice, supruge Željane i majke Dace kojoj je na posebno emotivan način čestitao rođendan.

"Srećan rođendan najdivnijoj osobi koja je u mom životu uvek bila oslonac, podrška i inspiracija. Dok slavimo tvoj divan dan, želim da ti se zahvalim za sve što si učinila za mene i da te podsetim na jedan divan događaj.

Sećaš li se onda kad si spavala, a ja sam kao dečak od 4-5 godina sedeo pored tebe i gledao te. Kada si se probudila pitala si me šta sam radio a ja sam ti rekao da sam te čuvao.

'Od čega si me čuvao?' upitala si, a ja sam odgovorio:'Pa čuvao sam te da te ne pojede miš dok spavaš'.. Bilo je to vreme kada si me tek počinjala učiti o odgovornosti i brizi za druge. Neka ti ovaj dan donese osmeh na lice, radost u srce i neka te prati sreća u svim budućim danima. Volim te više nego što rečima mogu opisat", napisao je glumac uz majčinu fotografiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NENAD OKANOVIĆ U SCENIRANJU VEČERAS OD 20 ČASOVA: Kad reditelj hoće da me uzme, kažu mu nemoj, on je sin Dragan  Kurir