Ljubav Uroša Jovčića i njegove Dženikrunisana je rođenjem sina prvenca. Lepa influenserka iz Španije upoznala je našeg glumca na Tenerifima, gde je sniman film "Montevideo, bog te video".

Tada je imala samo 15 godina, a život je hteo da se njihova ljubav završi brakom i životom u Srbiji.

"Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže - zajedno smo jači", voli da kaže Dženi.

dzeni martin-min.jpg
Instagram / jenniimartin 

"Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni", kaže Dženi, ali sada sa Urošem gradi novu, svoju porodicu. Odlučili su da sinu daju ime Oliver, koje je latinskog porekla, ali je odomaćeno i kod nas.

3542930_uros-dzeni_ff-min.jpg
Instagram / jenniimartin 

Njih dvoje uvek traže kompromis između jedne i druge kulture. Tako je, na primer, Dženi do oltara doveo njen otac, budući da je to katolički običaj. Naš sveštenik je, s puno razumevanja, izašao njihovoj želji u susret. Sada im se ostvario još jedan san.

"Imaš samo jedan dan i već si nam najomiljenija osoba na svetu. Dobrodošao Olivere", napisala je ponosna majka uz fotografiju iz porodilišta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Bjela u Barandi okupio ekipu filma Montevideo, Bog te video Instagram