Popularnost je stekao učešćem u muzičkom šou programu "Zvezde Granda". Rođen je 9. septembra 1987. godine u Obrenovcu. Objavio je dva studijska albuma "Solo“ i "Milan“.

Pedstavljao je Srbiju u Oslu u Norveškoj na izboru za pesmu Evrosonga 2010. godine sa pesmom "Ovo je Balkan". Otkako se pojavio na sceni negovao je nesvakidašnji imidž, a fotografija iz detinjstva pokazuje da je Milan Stanković oduvek vodio računa o svom izgledu.

Pevač je na vrhuncu popularnosti doneo za mnoge neočekivanu odluku - da se potpuno povuče iz javnog života. Govorilo se da je razlog za takvu njegovu odluku to što se potpuno okrenuo veri, a on je u jednom od svojih poslednjih intervjua koje je dao, priznao da je poslušao majčin savet.

"Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke. Primetila je da sam umoran i rekla mi je: ‘Sačuvaj dušu‘", rekao je Milan koji je za majku jako vezan jer je odrastao bez oca.

Kako je nedavno pisao "Stars" Milan je u periodu tokom i neposredno nakon pandemije koronavirusa vodio bitku za zdravlje svoje majke, za koju je izuzetno vezan. U manastiru Podmaine Milan je boravio i po nekoliko meseci u kontinuitetu, gde molio za zdravlje svoje majke koja je i sama u manastiru pored Budve provela oko mesec dana.

Nakon povratka iz manastira, Milan je s majkom otišao i na redovnu zdravstvenu kontrolu, gde im je saopšteno da se bolest potpuno povukla, pa su i sami lekari bili šokirani ovakvim razvojem događaja. Iako su i doktori bili zatečeni, njih dvoje su ovo shvatili kao svojevrsno čudo, koje se desilo zbog njenog boravka u svetinji i čitanja brojnih molitvi za zdravlje.

Sve ovo je Milanu bio znak od Boga da u ovom manastiru treba da provede ostatak života i da je ovo jedini način da mu zahvali za čudesno ozdravljenje svoje majke, koja mu je uvek bila najveća podrška i uzor u životu, naveo je ovaj medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Milan Stanković zapevao posle dužeg vremena, društvo mu pravila Vesna Zmijanac Kurir