Severina Vučković vredno je je radila ovog leta, a kao rezultat stigao je novi album. Pevačica je zadovoljna kako su pesme prihvaćene kod publike, pa je rešila da sebi da oduška i ode na zasluženi odmor.

Trenutno je na Mikonosu, gde je srela jednog od najpoznatijih Turčina, a nije odolela a da se ne pohvali fotografijom.

Nusret Gokče, poznatiji kao Salt Bae ima lanac restorana širom sveta, a poznati je po visokim cenama koje mnogi smatraju neosnovanim.

"Došao je tiho na prstima", napisala je Severina ispod njihove zajedničke fotografije, ali nisu svi komentari bili pozitivni.

"Uradio je neoprostivo! Na dodeli medalja i pehara na fudbalskom prvenstvu u Kataru pravio je selfije sa peharom. Od tada mi je odvratan", glasio je jedan od komentara.

Kuvar je uprkos ogromnoj popularnosti jedna od najomraženijih osoba u Turskoj, ali i šire zbog bahatog ponaša prema radnicima. Trenutno se bori sa sedam tužbi u Londonu i Njujorku u kojima ga bivši radnici optužuju za uzimanje napojnica konobarima, polnu i rasnu diskriminaciju, otpuštanja osoblja iz hira i kršenje zakona o zapošljavanju.

Sud u Turskoj kaznio ga je čak i zbog pretnji ubistvom konobaru. Mnogi mu zameraju i zbog bahatog ponašanja i ulaska na teren nakon finala Svetskog prvenstva, kada je u ruke uzimao najvažniji trofej u svetu sporta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Severina kroz pesmu proziva Milana Popovića Privatna arhiva