Manekenka Sofija Milošević i njen izabranik, fudbaler Luka Jović, već godinama uživaju u ljubavi, čija kruna su dva sina - Aleksej i Teodor. Oni će svoju dugogodišnju zajednicu ozvaničiti venčanjem koje su nekoliko puta odlagali, a pred oltar će, kako je manekenka sada otkrila, otići za godinu dana. Međutim, atraktivna plavuša odlučila je da na svadbi ipak ne obuče venčanicu.

"Da, planiramo za sledeće leto.Neću nositi venčanicu, jer nisam toliko hrabra za to, ali neku lepu haljinu definitivno", otkrila je manekenka za "Republiku".

Iako u narodu vlada uverenje da se svekrva i snaja retko kad slažu, Sofija otkriva da to kod nje nije slučaj i da je sa Lukinom majkom u odličnim odnosima.

"Moja svekrva je divna osoba, puna razumevanja, ona nas uvek pita za mišljenje, u vezi svega", rekla je.

Zbog manekenskog posla Sofija se rano osamostalila i jedan period života provela je u inostranstvu, a tada je potražila stručnu pomoć kako bi se što lakše suočila sa svim izazovima koje joj je donelo novo poglavlje.

"Mislim da je važno razgovarati sa nekim, ja jesam išla kod psihologa, kada sam imala 21, 22 godine. Živela sam u Njujorku, nisam poznavala ljude, mislim da je to neophodno i ne treba biti sramota ljude da potraže pomoć i obrate se stručnim licima", iskrena je bila manekenka.

Još fotografija Sofije Milošević i Luke Jovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sofijamilo Slavlje u domu - Lukin rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Sofija Milosevic Instagram/sofijamilo