Viktorija i Dejvid Bekam poznati su po prefinjenom ukusu, a pored toga raspolažu milionima. Njihov dom je oličenja stila i ukusa, a prilikom uređenja životnog prostora angažovali poznatu dizajnerku enterijera Keli Hopen.

Dama koja je dom Bekamovih dovela do perfekcije, podelile je neka od pravila kojih se pridržava sa javnošću.  Keli je fokus stavila na krečenje, odabir boja i tehnika, a sve to u cilju postizanja vizuelno većeg prostora.

"Staromodno je da sve farbate u belo. Pogotovo manje prostorije, treba da krečite u jednu boju. Neutralne boje prostor čine vizuelno većim- Razmislite o hodniku. Mnogo vrata, ivica, lajsni. Ako krenete da ih farbate u različitim bojama, vizuelno će izgledati šareno i vaš mozak će poblesaviti", savetovala je dizanerka koja je istakla da je kontrast veoma važan ukoliko želite vizuelno da povećate prostor.

Dekoracija  Tiktok/@kellyhoppen

"Ako nemate kamin, ofarbajte zid u jednu boju. Ako je boja vaših zidova svetlo siva, uzmite tamno sivi nameštaj. Ako su zidovi tamno sivi, uzmite svetlo sivu. Sve je u kontrastu", zaključila je Heli.

Nedavno se analiralo i to što su Viktorija i Dejvid odabrali crna ulazna vrata za svoj dom.

"Njihov dom je klasičan i odlično mu pristaju crna ulazna vrata, sa peskiranim staklom i ukrasima od metala", objašnjava dizajnerka Suzan Korvo.

Prema istraživanjima jednog američkog sajta koji oglašava prodaju nekretnina,kuće sa crnim ulaznim vratima postignu, u proseku, za više od 6.000 dolara veću cenu. Ovaj podatak objašnjava Teš Bredli, stručnjak za psihologiju boja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty