Katarina Grujić i Marko Gobeljić važe za skladan par. U decembru 2021. godine dobili su ćerku Katju, a u junu jedno drugom zakleli na večnu ljubav. 

"Verujem da sam možda patila nekad ranije, ali verujem da to ništa nije bilo ozbiljno. Sve veze koje su bile pre Marka... To je nekako neozbiljno, jer sada imam predivnog muža, ozbiljan brak, ozbiljnu porodicu i shvatila sam da je sve pre toga bila apsolutna nula", rekla je nedavno Kaća koja je sada tdemantovala kuloarske priče i medijske naslove o problemima u braku i istakla da se ne oseća obaveznom da objašnjava privatne stvari.

"Neću da zalazim u razloge zbog čega je neko pustio tu priču. Osoba sam koja je kada je bila mlađa volela da demantuje određene stvari. Ali ne! Nemam potrebe da se sada pravdam bilo kome. Nek pričaju šta hoće", rekla je Katarina za Kurir i dodala kako ima predivan brak sa svojim suprugom, kao i odnos sa ćerkom Katjom.

Katarina je posvećena majka i provodi svaki slobodan trenutak sa svojom mezimicom Katijom i spremna je za proširenje porodice, a ne bi imala ništa protiv ni da dobije blizance, pa čak ni trojke.

"Volela bih da imamo još dvoje dece, a možda i blizance. Moj brat ih ima, tako da genetski postoji mogućnost da mi se to desi, mogu i trojke, zašto da ne. Ali tada bi Markovi i moji roditelji morali da priskaču u pomoć", rekla je za "Svet" pevačica, koja se trudi da sve obaveze oko ćerke obavlja sama.

Neke od fotografija sa svadbe Katarine Grujić pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kaća Grujić pokazala šta radi nakon svadbe Instagram