Hariju Mata Hariju se u mladosti, sa svega 19 godina, desila velika ljubav sa prvom suprugom Aidom, sa kojom se venčao krajem 1983. godine. Ceremonija zavetovanja na večnu ljubav i vernost je bila intimna, a dve godine kasnije rodila im se ćerka Nađa.

Hari je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je u javnost dospela informacija da je pevač dve godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka.

"U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: 'Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe'. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece", rekao je 2006. godine Hari u intervjuu za "Blic Puls".

Nakon razvoda od Aide pevač se ponovo oženio, sadašnjom suprugom Jasminkom, zbog koje živi na relaciji Sarajevo-Minhen.

Kako je ranije govorio, Jasminku je upoznao još 1994. godine, i tek tada je, kako je rekao, shvatio šta je prava ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

HARI MATA HARI SLAVI 60. ROĐENDAN, A NIKO NE BI REKAO: Pevač nikad VESELIJI, a društvo mu pravi POZNATI VODITELJ! (VIDEO) instagram/harimatahariofficial