Rada Manojlović nedavno se našla na meti uvreda nakon što je objavila snimak kako parkira kola. Mnogima je zasmetalo što je pevačica bez šminke, pa su komentari bili mahom negativni. Međutim, Radu to nije pokolebalo pa je svima poručila da moraju da zavole sebe.

"Morate da volite sebe! Ljudi, šta vam je, pod velikim ste pritiskom lažnog sjaja, filtera, estetskih tretmana i svega, zaboravili ste kako izgleda potpuno prirodna osoba, bez veštačkih trepavica, obrva, urađenih usana. Nemam ništa protiv, ali čemu vređanje nekoga (mene), ko to sve nije uradio? Opustite se, majčinski i drugarski vam kažem, zbog vas, verujte mi, mnogo će vam biti lakše. Meni je i ovako dobro i sve vas volim", rekla je Rada koja za razliku od njenih koleginica,nikada nije podlegla "kalupu“ već je i danas ostala devojka iz naroda koju publika upravo zbog toga obožava.

"Mnogi su podlegli pristisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodormu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se ukopim u kalup", kaže Rada koja se u emisiji "150 minuta" pojavila u haljini koju joj je sestra naručila u jednom onlajn šopu.

"Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam", iskrena je pevačica  koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila zbog čega joj je danas drago.

"Ja sam čak iz inata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam ljude garderobom", ispričala je Rada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NISAM DŽABA PLATILA ZUBE PA DA SE NE SMEJEM!" Rada Manojlović u izazovnoj haljini za Kurir TV: Najavila duet sa mlađim kolegom Kurir televizija