Voditeljka Dragana Katić pre 24 godine je odlučila da sama odgaja sinove, blizance Bojana i Bobana Živanovića. Uprkos tome, isticala je da nije samohrana majka jer su joj njeni roditelji bili ogromna podrška. Teško je podnela odluka sina Bobana da nastavi život u Berlinu.

"Bobanov odlazak veoma sam teško doživela i preživela. Pozdravljanje i odlaženje s koferima, rastanak s nama i s kucom našom... Meni je to sve strašno bilo, jedva sam izdržala. Prva dva i po meseca, a to je bilo najduže naše odvajanje do tada, pucala sam psihički, i to u sebi, ali njegov brat je to video. Organizovao je s njim i mojim drugaricama da Boban dođe i iznenadi me. Umalo se nisam srušila kada sam ga videla u jedan noću, to mi je bilo najlepše iznenađenje u životu. To mi je ujedno i potvrda koliko me deca vole i da vide koliko oni meni znače", rekla je nedavno za "Story" voditeljka i istakla da se sa sinom čuje ujutru i uveče.

dragana katic sin.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

"Sa Bobanom koji živi u Berlinu moram da se čujem i ujutru i uveče, a obično jedan put nedeljno imamo dugačke video pozive kada prepričamo sve što nam se dešavalo. Inače uglavnom preko Instagrama komuniciramo, imamo neke svoje šifrice kako jedno drugom hoćemo nešto da kažemo. Sa drugim sinom koji živi u Beogradu takođe se čujem redovno i po potrebi", rekla je za "Grand" voditeljka koja bi volela da sa sinovima ode na letovanje.

"Na žalost, mislim da ove godine to neće biti izvodljivo jer u različito vreme imamo odmore. Moji sinovi već rade i nismo uspeli da uskladimo termine. Kada ugrabe slobodan trenutak gledaju da ga provedu, kao što sam i ja činila, sa svojim prijateljima i dragim osobama. Ali zajednički odmor sa njima mi zaista nedostaje. Ne mora to da bude ni letovanje, neka se nađemo u nekom gradu nas troje i provedemo bar 3 dana zajedno. Mislim da bi mi to bilo dovoljno“, rekla je Dragana koja strahuje kada joj sinovi odu sami na odmor.

"Svašta smo prošli od tih neprijatnosti, svake godine je nešto bilo. Verovatno zbog toga i dan danas kada negde idu ja proverim neseser sa neophodnim lekovima i insistiram da za to uvek imaju mesta među svojim stvarima. To mi je najvažnije kao i da se čujem sa njima. Nije se promenilo to ni danas kada imaju svoje živote“, kaže voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna