Nataši Bekvalac najveća podrška je porodica, sestre Dragana i Kristina, ali i roditelji za koje je jako vezana. Njenom tati Dragoljubu je danas rođendan 71. rođendan, a pevačica mu se obratila rečima koje su ujedno nasmejale i raznežile mnoge.

"Ćale moj, srećan ti rođendan. Hvala na svemu, što si moj zaštitnik celog života, hvala što ličim na tebe, a ne na mamu. Hvala što Keti učiš da bude fudbaler, hvala što si najbolji tata i deda na svetu. Volim te i krećem na Salaš da vam pomrsim konce pa da se svi porodično posvađamo kako nam i priliči", napisala je Nataša koja je svojevremeno ispričala da je njen tata uvek želeo sina, a dobio je tri ćerke.

Nataša Bekvalac ponosna na sestre
ATA / Antonio Ahel 

"Moj tata je želeo sina. Dobio je tri ćerke. Moji roditelji su u šali to uvek pričali a društvo se smejalo. Eto Beki nije uspeo. Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina devojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdržljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Štrandu bismo igrali fudbal u pesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobedi. Htela sam da mu se dokažem da vidi da sam dovoljno dobra, možda čak vrednija nego sin za kojim je toliko patio. Posle mi je mama priznala da ga je slagala 2 puta. Za Kristinu i mene... Oba puta je rekla da nosi dečake. Danas moj život nije savršen, često je na meti podsmeha i tračeva, ali je srećan. Rodila sam dve ćerke i želela sam da obe budu devojčice. Tri puta sam razvedena i nisam ostajala u brakovima zbog dece nego sam se zbog njih razvodila. Bavim se muzikom i u miru odgajam svoje devojčice", priznala je Nataša.

Nataša Bekvalac čestitala ocu rođendan
Instagram / bekvalceva 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Majka Natase Bekvalac komentarise cerkin stajling Instagram